Víza: 234 703 187
Po–Pá 8–18 hod
Zájezdy: 841 111 117
Po–Pá 8–18 hod
Letenky: 841 133 266
Denně 6–20 hod

Víza / Kazachstán

Vízum do Kazachstánu

Jak na turistická víza do Kazachstánu?

  • vízum se turistům uděluje na 30 dní
  • vyřízení víza trvá 7 dní bez pozvání 

Pro vyřízení víza do Kazachstánu budete potřebovat tyto dokumenty:

  • cestovní pas, který bude platný ještě 6 měsíců po návratu z Kazachstánu
  • vyplněný formulář
  • fotografii pasového formátu
  • po více vstupů kopii pozvání (zajistíme, kontaktujte nás na adrese info@viza.cz), které musí být ověřeno přes MZV KZ
  • pro jeden vstup pozvání nepotřebujete