Bahrajn

Vízum do Bahrajnu

Jak na vízum do Bahrajnu?

Vízum do Bahrajnu lze získat po příletu na hraničním přechodu, podmínkou pro jeho udělení je předložení cestovního dokladu s minimální platností 6 měsíců a uhrazení poplatku v závislosti na požadované délce a typu víza.

  • vzhledem k platnosti víza nelze žádat imigrační úřad dříve než 30 dní před odletem
  • zaplacením poplatku bahrajnský imigrační úřad negarantuje, že bude vízum uděleno
  • vydání víza negarantuje vstup do země, to je vždy plně v kompetenci imigračních úředníků
  • doba vyřízení je minimálně 5 pracovních dní (vyřizovací doba je plně v kompetenci bahrajnského imigračního úřadu)

Pro vyřízení víza do Bahrajnu budete potřebovat tyto dokumenty:

  • vyplněný a podepsaný formulář
  • barevný scan datové strany pasu, který musí být v platnosti ještě minimálně 6 měsíců po návratu
  • kopie zpáteční letenky
  • rezervace hotelu v Bahrajnu










 

Další informace

Platnost víza:

30 dní ode dne vydání

Délka pobytu:

1 vstup 30 dní

Cena víza:

od 2 800 Kč

Cena se odvíjí od typu víza, platnosti, počtu vstupů, rychlosti vyřízení, národnosti a dalších parametrů. Konzulární poplatek může zastupitelský úřad bez předchozího upozornění změnit. Cena je konečná a zahrnuje konzulární, bankovní i servisní poplatky. Pokud potřebujete další informace, formuláře i kompletní aktuální ceník, rádi vám je pošleme. Kontaktujte nás.

Servisní poplatek hradí služby, které nenabízí zastupitelský úřad, například vyplnění formuláře, kurýrní službu a další. Přesná částka se liší podle aktuálních administrativních požadavků ambasády. 

Portál Viza.cz není oficiálním zastoupením zastupitelského úřadu žádné konkrétní země.

 

Žádost o bližší informace

A nebo chcete jen položit otázku?

Pole jméno a příjmení je povinné
Pole telefon je povinné
Pole e-mail je povinné
Pole státní příslušnost je povinné
Pole pobyt od je povinné
Pole pobyt do je povinné
Bez souhlasu není možné formulář odeslat