• Víza
  • Dominikánská republika

Dominikánská republika

Vízum do Dominikánské republiky

Jak na víza do Dominikánské republiky?

S Dominikánskou republikou má Česká republika bezvízový styk na dobu pobytu maximálně 90 dnů.

  • Je nutné zakoupit turistickou kartu (Tarjeta de Turismo) v ceně cca 10 USD na některém z konzulátů Dominikánské republiky nebo přímo na letišti Las Américas v Santo Domingu. Turistická karta opravňuje držitele k pobytu na území země po dobu 30 dnů. V případě delšího pobytu je třeba zakoupit prodloužení až do doby 90 dnů.
  • Podmínkou vstupu je i potvrzená zpáteční letenka.

null

null

Další informace

null

null

null

Žádost o bližší informace

A nebo chcete jen položit otázku?

Pole jméno a příjmení je povinné
Pole telefon je povinné
Pole e-mail je povinné
Pole státní příslušnost je povinné
Pole pobyt od je povinné
Pole pobyt do je povinné
Bez souhlasu není možné formulář odeslat

Mohlo by vás zajímat

Tipy od cestovatelů, zkušenosti s novými místy