• Víza
  • Dominikánská republika

Dominikánská republika

Vízum do Dominikánské republiky

Jak na víza do Dominikánské republiky?

S Dominikánskou republikou má Česká republika bezvízový styk na dobu pobytu maximálně 90 dnů.

  • Je nutné zakoupit turistickou kartu (Tarjeta de Turismo) v ceně cca 10 USD na některém z konzulátů Dominikánské republiky nebo přímo na letišti Las Américas v Santo Domingu. Turistická karta opravňuje držitele k pobytu na území země po dobu 30 dnů. V případě delšího pobytu je třeba zakoupit prodloužení až do doby 90 dnů.
  • Podmínkou vstupu je i potvrzená zpáteční letenka.

Další informace

Žádost o bližší informace

A nebo chcete jen položit otázku?

Pole jméno a příjmení je povinné
Pole telefon je povinné
Pole e-mail je povinné
Pole státní příslušnost je povinné
Pole pobyt od je povinné
Pole pobyt do je povinné
Bez souhlasu není možné formulář odeslat