Eritrea

Vízum do Eritrei

Jak na víza do Eritrei?

Vízum vyřizuje ambasáda v Berlíně. 

  • vízum pro 1 vstup platí 3 měsíce (turistické)
  • služební vízum platí 3 měsíce a je pro 1 i více vstupů
  • někdy lze vízum prodloužit na imigračním úřadě v Asmaře
  • vízum je vyřízeno za 3–4 týdny

Pro vyřízení víza do Eritrei budete potřebovat tyto dokumenty:

  • cestovní pas, který bude platný ještě 6 měsíců po návratu z Eritrei
  • vyplněný formulář
  • pasovou fotografii
  • doklad o rezervaci zpáteční letenky
  • u služebního víza zvací dopis od eritrejské firmy a vysílací dopis české firmy
  • pro tranzitní vízum je nutné doložit i vízum cílového státu (tranzitní vízum musíte mít, pokud na letišti strávíte více než 24 hodin)

 

Další informace

Platnost víza

30 dní

Doba vyřízení

3–4 týdny

Žádost o bližší informace

A nebo chcete jen položit otázku?

Pole jméno a příjmení je povinné
Pole telefon je povinné
Pole e-mail je povinné
Pole státní příslušnost je povinné
Pole pobyt od je povinné
Pole pobyt do je povinné
Bez souhlasu není možné formulář odeslat

Mohlo by vás zajímat

Tipy od cestovatelů, zkušenosti s novými místy