Eritrea

Vízum do Eritrei

Jak na víza do Eritrei?

Vízum vyřizuje ambasáda v Berlíně. 

  • vízum pro 1 vstup platí 3 měsíce (turistické)
  • služební vízum platí 3 měsíce a je pro 1 i více vstupů
  • někdy lze vízum prodloužit na imigračním úřadě v Asmaře
  • vízum je vyřízeno za 3–4 týdny

Pro vyřízení víza do Eritrei budete potřebovat tyto dokumenty:

  • cestovní pas, který bude platný ještě 6 měsíců po návratu z Eritrei
  • vyplněný formulář
  • pasovou fotografii
  • doklad o rezervaci zpáteční letenky
  • u služebního víza zvací dopis od eritrejské firmy a vysílací dopis české firmy
  • pro tranzitní vízum je nutné doložit i vízum cílového státu (tranzitní vízum musíte mít, pokud na letišti strávíte více než 24 hodin)

 

Další informace

Platnost víza

30 dní

Doba vyřízení

3–4 týdny

Žádost o bližší informace

A nebo chcete jen položit otázku?

Pole jméno a příjmení je povinné
Pole telefon je povinné
Pole e-mail je povinné
Pole státní příslušnost je povinné
Pole pobyt od je povinné
Pole pobyt do je povinné
Bez souhlasu není možné formulář odeslat