Guyana

Vízum do Guyany

Jak na víza do Guyany?

Vízum je jednorázové s platností na 3 měsíce, o jeho prodloužení si požádejte v Guyaně. Český občan může získat buď turistické vízum (1 vstup) nebo obchodní (pro jeden vstup nebo více vstupů s platností na 2 roky). Doporučujeme ještě před cestou ověřit u zastupitelského úřadu, jestli se podmínky pro cestování nezměnily.

K získání turistického víza je nutné předložit tyto dokumenty:

  • 2 vyplněné formuláře
  • 2 fotografie pasového formátu
  • pas platný alespoň 10 měsíců
  • doklad o očkování proti žluté zimnici (doporučujeme vzít s sebou i na cestu)
  • zpáteční letenku
  • poplatek cca 20 USD


K získání obchodního víza je nutné navíc předložit:

  • pověření vysílající firmy z ČR
  • pozvání přijímající firmy v Guyaně
  • uhradit cca 40 USD za vízum na 3 měsíce pro více vstupů a 50 USD za vízum na 1 rok pro více vstupů

Vízový formulář lze zdarma stáhnout na této webové adrese: http://www.guyana.org/spanish/visa_formenglish.html

 

 

null

null

Další informace

Vyřízení víza

v Londýně

null

null

null

Žádost o bližší informace

A nebo chcete jen položit otázku?

Pole jméno a příjmení je povinné
Pole telefon je povinné
Pole e-mail je povinné
Pole státní příslušnost je povinné
Pole pobyt od je povinné
Pole pobyt do je povinné
Bez souhlasu není možné formulář odeslat

Mohlo by vás zajímat

Tipy od cestovatelů, zkušenosti s novými místy