Haiti

Vízum na Haiti

Jak na vízum na Haiti?

Čeští turisté pro vstup na Haiti víza nepotřebují, pokud jejich pobyt nepřesáhne 90 dní.
  • Nutné je doložení zpáteční letenky.
  • Pokud cestující v minulých 28 dnech navštívil Guineu, Liberii nebo Sierru Leone, bude mu zamítnut vstup.
  • Pokud cestující tyto země navštívil před více než 28 dny, musí doložit bezinfekčnost proti viru ebola.

Další informace

Žádost o bližší informace

A nebo chcete jen položit otázku?

Pole jméno a příjmení je povinné
Pole telefon je povinné
Pole e-mail je povinné
Pole státní příslušnost je povinné
Pole pobyt od je povinné
Pole pobyt do je povinné
Bez souhlasu není možné formulář odeslat