Haiti

Vízum na Haiti

Jak na vízum na Haiti?

Čeští turisté pro vstup na Haiti víza nepotřebují, pokud jejich pobyt nepřesáhne 90 dní.
  • Nutné je doložení zpáteční letenky.
  • Pokud cestující v minulých 28 dnech navštívil Guineu, Liberii nebo Sierru Leone, bude mu zamítnut vstup.
  • Pokud cestující tyto země navštívil před více než 28 dny, musí doložit bezinfekčnost proti viru ebola.

null

null

Další informace

null

null

null

Žádost o bližší informace

A nebo chcete jen položit otázku?

Pole jméno a příjmení je povinné
Pole telefon je povinné
Pole e-mail je povinné
Pole státní příslušnost je povinné
Pole pobyt od je povinné
Pole pobyt do je povinné
Bez souhlasu není možné formulář odeslat

Mohlo by vás zajímat

Tipy od cestovatelů, zkušenosti s novými místy