Víza: 234 703 187
Po–Pá 8–18 hod
Zájezdy: 841 111 117
Po–Pá 8–18 hod
Letenky: 841 133 266
Denně 6–20 hod

Víza / Kazachstán

Vízum do Kazachstánu

Jak na turistická víza do Kazachstánu?

  • vízum se turistům uděluje na 30 dní
  • vyřízení víza trvá 7 dní bez pozvání 

Pro vyřízení víza do Kazachstánu budete potřebovat tyto dokumenty:

  • cestovní pas, který bude platný ještě 6 měsíců po návratu z Kazachstánu
  • vyplněný formulář
  • fotografii pasového formátu
  • po více vstupů kopii pozvání (zajistíme, kontaktujte nás na adrese info@viza.cz), které musí být ověřeno přes MZV KZ
  • pro jeden vstup pozvání nepotřebujete

Vízum do Kazachstánu

Jak na služební víza do Kazachstánu?

  • služební vízum se uděluje s dobou platnosti do 3 měsíců (pro 1 nebo 2 vstupy)
  • lze také vyřídit vízum pro více vstupů, má platnosti 6 měsíců nebo 1 rok
  • vyřízení víza trvá 7 dní (bez pozvání) 
  • pracovníci konzulátu časo vyžadují osobní pohovor se žadatelem nebo další informace

Pro vyřízení víza do Kazachstánu budete potřebovat tyto dokumenty:

  • cestovní pas, který bude platný ještě 6 měsíců po návratu z Kazachstánu
  • vyplněný formulář
  • fotografii pasového formátu
  • po více vstupů kopii pozvání (zajistíme, kontaktujte nás na adrese info@viza.cz), které musí být ověřeno přes MZV KZ
  • pro jeden vstup pozvání nepotřebujete

Vízum do Kazachstánu

Jak na tranzitní víza do Kazachstánu?

K průjezdu Kazachstánem dostanete povolení na 3 dny. Pro další informace kontaktujte naše vízové oddělení na adrese info@viza.cz. Rádi vám poradíme.

Pro vyřízení tranzitního víza do Kazachstánu budete potřebovat tyto dokumenty:

  • pas
  • kopii víza cílového státu
  • kopii letenky nebo jízdenky
  • vyplněný formulář
  • fotografii

Žádost o bližší informace