Mongolsko

Vízum do Mongolska

Jak na turistická víza do Mongolska?

Od 1. ledna 2016 začala platit vízová povinnost do Mongolska pro držitele všech typů pasů cestujících z České republiky a Slovenské republiky. Velvyslanectví Mongolska v Praze vyřizuje jen žádosti o krátkodobé vízum do 30 dnů a krátkodobé vízum za účelem podnikaní a turistiky.
  • Platnost víza je maximálně 30 dní.
  • Délka pobytu do 1 měsíce.
  • Doba vyřízení je 1 týden.

Pro vyřízení turistického víza do Mongolska budete potřebovat tyto dokumenty:

  • pas s platností nejméně 6 měsíců, 
  • oficiální žádost organizace (služební cesta),
  • fotografie,
  • vyplněný formulář,
  • pozvánka nebo podrobný plán cesty,
  • cestovní pojištění na dobu pobytu,
  • letenka. 
 

Další informace

Platnost víza

1 měsíc

Doba vyřízení

7 dní

Cena víza

od 2700 Kč

Cena se odvíjí od typu víza, platnosti, počtu vstupů, rychlosti vyřízení, národnosti a dalších parametrů. Konzulární poplatek může zastupitelský úřad bez předchozího upozornění změnit. Cena je konečná a zahrnuje konzulární, bankovní i servisní poplatky. Pokud potřebujete další informace, formuláře i aktuální ceník, rádi vám je pošleme. Kontaktujte nás.

Servisní poplatek hradí služby, které nenabízí zastupitelský úřad, například vyplnění formuláře, kurýrní službu a další. Přesná částka se liší podle aktuálních administrativních požadavků ambasády. 

Portál Viza.cz není oficiálním zastoupením zastupitelského úřadu žádné konkrétní země.

Žádost o bližší informace

A nebo chcete jen položit otázku?

Pole jméno a příjmení je povinné
Pole telefon je povinné
Pole e-mail je povinné
Pole státní příslušnost je povinné
Pole pobyt od je povinné
Pole pobyt do je povinné
Bez souhlasu není možné formulář odeslat