Mongolsko

null

Vízum do Mongolska

Jak na turistická víza do Mongolska?

Od 1. ledna 2016 začala platit vízová povinnost do Mongolska pro držitele všech typů pasů cestujících z České republiky a Slovenské republiky. Velvyslanectví Mongolska v Praze vyřizuje jen žádosti o krátkodobé vízum do 30 dnů a krátkodobé vízum za účelem podnikaní a turistiky.
  • Platnost víza je maximálně 30 dní.
  • Délka pobytu do 1 měsíce.
  • Doba vyřízení je 1 týden.

Pro vyřízení turistického víza do Mongolska budete potřebovat tyto dokumenty:

  • pas s platností nejméně 6 měsíců, 
  • oficiální žádost organizace (služební cesta),
  • fotografie,
  • vyplněný formulář,
  • pozvánka nebo podrobný plán cesty,
  • cestovní pojištění na dobu pobytu,
  • letenka. 
 

null

null

null

null

Další informace

Platnost víza

1 měsíc

null

Doba vyřízení

7 dní

null

Cena víza

od 2700 Kč

Cena se odvíjí od typu víza, platnosti, počtu vstupů, rychlosti vyřízení, národnosti a dalších parametrů. Konzulární poplatek může zastupitelský úřad bez předchozího upozornění změnit. Cena je konečná a zahrnuje konzulární, bankovní i servisní poplatky. Pokud potřebujete další informace, formuláře i aktuální ceník, rádi vám je pošleme. Kontaktujte nás.

Servisní poplatek hradí služby, které nenabízí zastupitelský úřad, například vyplnění formuláře, kurýrní službu a další. Přesná částka se liší podle aktuálních administrativních požadavků ambasády. 

Portál Viza.cz není oficiálním zastoupením zastupitelského úřadu žádné konkrétní země.

Žádost o bližší informace

A nebo chcete jen položit otázku?

Pole jméno a příjmení je povinné
Pole telefon je povinné
Pole e-mail je povinné
Pole státní příslušnost je povinné
Pole pobyt od je povinné
Pole pobyt do je povinné
Bez souhlasu není možné formulář odeslat

Mohlo by vás zajímat

Tipy od cestovatelů, zkušenosti s novými místy