Myanmar

Víza do Myanmaru (Barmy)

Jak na vízum do Myanmaru (Barmy)?

  • Platnost víza je 90 dní ode dne vydání.
  • Vízum je pro1 vstup a maximálně 28 dnů pobytu.
  • Doba vyřízení je až 4 pracovní dny.

Které dokumenty budete k vyřízení žádosti (approval letter) o turistické vízum potřebovat:

  • scan pasu,
  • vyplněný a podepsaný formulář,
  • podepsané prohlášení,
  • fotografie 4,6 cm x 3,8 cm (nascanovat), max 2 MB ve formátu JPG.

Approval letter, tedy schválená žádost o vízum, ještě není vízum, to obdržíte na základě daného dokumentu na hranicích.

Hraniční přechody, kde vám udělí vízum:

  • Mandalay – mezinárodní letiště
  • Nay Pyi Taw – mezinárodní letiště
  • Yangon – mezinárodní letiště
  • Tachilek – hranice s Thajskem
  • Myawaddy – hranice s Thajskem
  • Kawthoung – hranice s Thajskem

null

null

Další informace

Cena za vyřízení žádosti

od 1800 Kč

Ceny se odvíjí od typu víza, platnosti, počtu vstupů, rychlosti vyřízení, národnosti a dalších parametrů. Konzulární poplatek může bez předchozího upozornění zastupitelský úřad změnit. Cena je konečná a zahrnuje konzulární, bankovní i servisní poplatky. Pokud potřebujete další informace, formuláře i kompletní aktuální ceník, rádi vám je pošleme. Kontaktujte nás.

Servisní poplatek hradí služby, které nenabízí zastupitelský úřad, například vyplnění formuláře, kurýrní službu a další. Přesná částka se liší podle aktuálních administrativních požadavků ambasády. 

Portál Viza.cz není oficiálním zastoupením zastupitelského úřadu žádné konkrétní země.

 

Doba vyřízení

až 4 pracovní dny

null

null

Žádost o bližší informace

A nebo chcete jen položit otázku?

Pole jméno a příjmení je povinné
Pole telefon je povinné
Pole e-mail je povinné
Pole státní příslušnost je povinné
Pole pobyt od je povinné
Pole pobyt do je povinné
Bez souhlasu není možné formulář odeslat

Mohlo by vás zajímat

Tipy od cestovatelů, zkušenosti s novými místy