Nový Zéland

Vízum na Nový Zéland

Jak na víza na Nový Zéland?

NZeTA sjednocuje žádosti o krátkodobá víza pro všechny členy Evropské Unie při cestách na Nový Zéland za účelem turistiky, služebních cest, rodinných návštěv, sportovních akcí, studia do 12 týdnů apod.

Potřebné podklady na vyřízení víza:

  • Vyplněný a podepsaný formulář
  • Scan pasu

Podmínky pro udělení víza pro děti a seniory nad 75 let:

  • Za každé dítě (i zapsané v pase rodičů) je nutné vyplnit vlastní žádost.
  • U NZeTA registrace není nutné předem dokládat žádné další dokumenty k cestě těchto žadatelů.

Upozornění:

  • Novozélandský imigrační úřad si může k žádosti kdykoliv vyžádat namátkou dodatečné dokumenty (potvrzení od zaměstnavatele, výpisy z banky, itinerář cesty apod.)!
  • Upozorňujeme také, že po odevzdání podkladů na příslušný imigrační úřad již není možné měnit termín platnosti víza, typ víza, dobu vyřízení apod. Lze pouze zrušit vyřízení víza a to bez nároku na vrácení finančních prostředků.
  • Společnost Asiana upozorňuje, že cestujícímu s platným vízem může být vstup na území Nového Zélandu zamítnut bez udání důvodu.
  • Na toto vízum nelze pracovat!

Další informace

Doba vyřízení

3 pracovní dny

Platnost víza

2 roky ode dne vydání
1 vstup maximálně 90 dní

Cena víza

1 400,- Kč
1 300,- Kč při zakoupení letenky u Asiany, Letuška.cz

Žádost o bližší informace

A nebo chcete jen položit otázku?

Pole jméno a příjmení je povinné
Pole telefon je povinné
Pole e-mail je povinné
Pole státní příslušnost je povinné
Pole pobyt od je povinné
Pole pobyt do je povinné
Bez souhlasu není možné formulář odeslat