Nový Zéland

Vízum na Nový Zéland

Jak na víza na Nový Zéland?

S Novým Zélandem má Česká republika bezvízový styk na dobu pobytu maximálně 90 dnů.

Můžete si sami vyřídit speciální víza pro program Working Holiday Scheme, která zahrnují i pracovní povolení. Více informací o pracovním vízu Working Holiday.

Roční víza na Nový Zéland (Working Holiday Visa)

  • platnost je 1 rok
  • možnost udělení víza je pouze jednou za život
  • vyřídit vízum trvá 7–10 dní

Doklady, které budete předkládat při vstupu na území Nového Zélandu:

  • cestovní pas a jeho kopie
  • elektronické vízum
  • fotografie pasového formátu
  • rezervace zpáteční letenky
  • doklad o dostatku peněz (minimálně 4200 NZD a peníze na zpáteční letenku)
  • cestovní pojištění platné na celou délku pobytu na Novém Zélandu

Podmínky pro udělení víza:

  • věk 18–35 let
  • občan ČR s trvalým bydlištěm v Česku
  • držitel platného pasu České republiky s koncem platnosti minimálně 2 roky a 3 měsíce od data podání žádosti
  • nebrat s sebou nezletilé děti
     

null

null

Další informace

Doba vyřízení

7–10 dní

null

Platnost víza

1 rok

null

null

Žádost o bližší informace

A nebo chcete jen položit otázku?

Pole jméno a příjmení je povinné
Pole telefon je povinné
Pole e-mail je povinné
Pole státní příslušnost je povinné
Pole pobyt od je povinné
Pole pobyt do je povinné
Bez souhlasu není možné formulář odeslat

Mohlo by vás zajímat

Tipy od cestovatelů, zkušenosti s novými místy