Omán

Víza do Ománu

Jak na vízum do Ománu?

Od 21. 3. 2018 je nutné mít vyřízené vízum předem elektronickou formou, získání víza na hraničních přechodech již není možné.

Potřebné dokumenty pro evisa:

  • Vyplněný a podepsaný formulář
  • Scan datové stránky pasu pouze ve formátu jpg
  • Pas musí mít platnost ještě min. 6 měsíců od data plánovaného vstupu do Ománu
  • Scan barevné pasové fotografie – bez brýlí, ve formátu jpg

Doba vyřízení:

  • Obvykle do 3 pracovních dnů

Doba platnosti víza:

  • Vízum je platné měsíc ode dne vydání
  • Vízum je až na 30 dní pobytu

Upozornění:

Při vstupu do země je nutné se prokázat zpáteční letenkou a platnou rezervací hotelu.

Platné vízum ještě nezaručuje vstup do země, ten vždy určí až imigrační pracovník přímo na hraničním přechodě.

null

null

Další informace

Platnost víza

1 měsíc

null

Vyřízení víza

do 3 pracovních dnů

null

Cena víza

E-vízum od 1 800 Kč

Cena se odvíjí od typu víza, platnosti, počtu vstupů, rychlosti vyřízení, národnosti a dalších parametrů. Konzulární poplatek může zastupitelský úřad bez předchozího upozornění změnit. Cena je konečná a zahrnuje konzulární, bankovní i servisní poplatky. Pokud potřebujete další informace, formuláře i aktuální ceník, rádi vám je pošleme. Kontaktujte nás.

 

Servisní poplatek hradí služby, které nenabízí zastupitelský úřad, například vyplnění formuláře, kurýrní službu a další. Přesná částka se liší podle aktuálních administrativních požadavků ambasády. 

 

Portál Viza.cz není oficiálním zastoupením zastupitelského úřadu žádné konkrétní země.

Žádost o bližší informace

A nebo chcete jen položit otázku?

Pole jméno a příjmení je povinné
Pole telefon je povinné
Pole e-mail je povinné
Pole státní příslušnost je povinné
Pole pobyt od je povinné
Pole pobyt do je povinné
Bez souhlasu není možné formulář odeslat

Mohlo by vás zajímat

Tipy od cestovatelů, zkušenosti s novými místy