Papua-Nová Guinea

Vízum do Papui-Nové Guinei

Jak na víza do Papui-Nové Guinei?

Na Papuu-Novou Guineu (PNG) potřebujete vízum. Doporučujeme předem ověřit u zastupitelského úřadu, jestli se podmínky pro cestování nezměnily.

Doklady potřebné k vyřízení víza:

  • cestovní pas, platnost minimálně 6 měsíců,
  • fotografie pasového formátu,
  • vyplněný formulář,
  • zpáteční letenka nebo itinerář od cestovní agentury,
  • doklad o finančních prostředcích (výpis u účtu za poslední 3 měsíce),
  • doklad o zdravotní způsobilosti v angličtině (potvrzený lékařem).

 

Občané ČR mohou získat turistická víza po příjezdu na určených mezinárodních hranicích PNG, musí být předložena žádost o povolení vstupu PNG application for entry permit, zdravotní způsobilost PNGSHF a vytištěný Seznam zemí způsobilých k získání víza při příjezdu.

  • Mezinárodní letiště Jackson
  • Daru
  • Wutung (Vanimo)
  • Kagamuga Airport, Mt Hagen

 

Další informace

Cena víza

od 3500 Kč

Cena se odvíjí od typu víza, platnosti, počtu vstupů, rychlosti vyřízení, národnosti a dalších parametrů. Konzulární poplatek může zastupitelský úřad bez předchozího upozornění změnit. Cena je konečná a zahrnuje konzulární, bankovní i servisní poplatky. Pokud potřebujete další informace, formuláře i kompletní aktuální ceník, rádi vám je pošleme. Kontaktujte nás.

Doba vyřízení

asi 3 - 4 týdny

Žádost o bližší informace

A nebo chcete jen položit otázku?

Pole jméno a příjmení je povinné
Pole telefon je povinné
Pole e-mail je povinné
Pole státní příslušnost je povinné
Pole pobyt od je povinné
Pole pobyt do je povinné
Bez souhlasu není možné formulář odeslat