Papua-Nová Guinea

Vízum do Papui-Nové Guinei

Jak na víza do Papui-Nové Guinei?

Na Papuu-Novou Guineu (PNG) potřebujete vízum. Doporučujeme předem ověřit u zastupitelského úřadu, jestli se podmínky pro cestování nezměnily.

Doklady potřebné k vyřízení víza:

  • cestovní pas, platnost minimálně 6 měsíců,
  • fotografie pasového formátu,
  • vyplněný formulář,
  • zpáteční letenka nebo itinerář od cestovní agentury,
  • doklad o finančních prostředcích (výpis u účtu za poslední 3 měsíce),
  • doklad o zdravotní způsobilosti v angličtině (potvrzený lékařem).

 

Občané ČR mohou získat turistická víza po příjezdu na určených mezinárodních hranicích PNG, musí být předložena žádost o povolení vstupu PNG application for entry permit, zdravotní způsobilost PNGSHF a vytištěný Seznam zemí způsobilých k získání víza při příjezdu.

  • Mezinárodní letiště Jackson
  • Daru
  • Wutung (Vanimo)
  • Kagamuga Airport, Mt Hagen

 

null

null

Další informace

Cena víza

od 3500 Kč

Cena se odvíjí od typu víza, platnosti, počtu vstupů, rychlosti vyřízení, národnosti a dalších parametrů. Konzulární poplatek může zastupitelský úřad bez předchozího upozornění změnit. Cena je konečná a zahrnuje konzulární, bankovní i servisní poplatky. Pokud potřebujete další informace, formuláře i kompletní aktuální ceník, rádi vám je pošleme. Kontaktujte nás.

Doba vyřízení

asi 3 - 4 týdny

null

null

Žádost o bližší informace

A nebo chcete jen položit otázku?

Pole jméno a příjmení je povinné
Pole telefon je povinné
Pole e-mail je povinné
Pole státní příslušnost je povinné
Pole pobyt od je povinné
Pole pobyt do je povinné
Bez souhlasu není možné formulář odeslat

Mohlo by vás zajímat

Tipy od cestovatelů, zkušenosti s novými místy