Rovníková Guinea

null

Vízum Rovníková Guinea

Jak na víza do Rovníkové Guiney?

  • vízum se vyřizuje na délku pobytu 30 dní pro jeden vstup
  • víza jsou vyřízena do 5 týdnů

Pro vyřízení víza do Rovníkové Guiney budete potřebovat tyto dokumenty:

  • cestovní pas
  • dvakrát vyplněný cestovní formulář
  • 2 fotografie pasového formátu
  • negativní test na HIV, který není starší než 30 dnů
  • soudně ověřený výpis z rejstříku trestů
  • originál zvacího dopisu od osoby či instituce z Rovníkové Guiney

 

null

null

null

null

Další informace

Platnost víza

30 dní

null

null

null

Povinné doklady

negativní HIV test (mladší 30 dní)

null

Žádost o bližší informace

A nebo chcete jen položit otázku?

Pole jméno a příjmení je povinné
Pole telefon je povinné
Pole e-mail je povinné
Pole státní příslušnost je povinné
Pole pobyt od je povinné
Pole pobyt do je povinné
Bez souhlasu není možné formulář odeslat

Mohlo by vás zajímat

Tipy od cestovatelů, zkušenosti s novými místy