Saúdská Arábie

Vízum do Saúdské Arábie

Jak na víza do Saúdské Arábie? 

O vízum do Saúdské Arábie si lze požádat osobně na ambasádě. Rádi vám poradíme, jak na to.  

  • doba vyřízení víza je 1 týden, může se prodloužit podle uvážení konzulárního oddělení Saúdské Arábie

K vyřízení víza budete potřebovat tyto dokumenty:

  • cestovní pas, platný minimálně 9 měsíců od data vstupu do Saúdské Arábie
  • vyplněný formulář
  • 2 fotografie pasového formátu
  • kopii datové stránky pasu
  • rezervace zpáteční letenky
  • vysílací dopis české firmy, ověřený Hospodářskou komorou ČR
  • zvací dopis od partnerské firmy ze Saúdské Arábie s registračním číslem Ministerstva zahraničních věcí SA a ověřený obchodní komorou SA
  • výpis z obchodního rejstříku SA firmy
  • výpis z obchodního rejstříku české firmy
  • žadatel musí vyplnit elektronický formulář: https://enjazit.com.sa/default.asp,  zaplatit jej online platební kartou, vytisknout a dodat spolu s podklady
  • u služebních cest je nutné na stránkách Enjazit.com jako druh cesty zvolit "Commercial visit"
  • kopie diplomu nebo jiného dokladu o vzdělání
  • u Family visitor visa i zvací dopis od rodinného příslušníka ze SA a registrační číslo z MZV SA

null

null

Další informace

Doba vyřízení

1 týden (může být i delší)

null

null

null

Žádost o bližší informace

A nebo chcete jen položit otázku?

Pole jméno a příjmení je povinné
Pole telefon je povinné
Pole e-mail je povinné
Pole státní příslušnost je povinné
Pole pobyt od je povinné
Pole pobyt do je povinné
Bez souhlasu není možné formulář odeslat

Mohlo by vás zajímat

Tipy od cestovatelů, zkušenosti s novými místy