Šrí Lanka

null

Vízum na Šrí Lanku

Jak na víza na Šrí Lanku? 

Pokud cestujete na Šrí Lanku, potřebujete Elektronickou registraci ETA, kterou vám pomůžeme zařídit. Kontaktujte naše vízové oddělení na adrese info@viza.cz. Při příletu na ostrov se musíte prokázat zpáteční letenkou a dostatkem peněz k pobytu na Šrí Lance (30 USD na den). 

  • registrace ETA na Šrí Lanku má platnost 6 měsíců ode dne vydání
  • platí pro 2 vstupy
  • pro každý vstup je doba pobytu 30 dní
  • registrace je vyřízena do 3 dnů
  • pobyt lze prodloužit až na 90 dnů na Imigračním úřadě v Colombu

Pro vyřízení registrace ETA na Šrí Lanku budete potřebovat tyto dokumenty:

  • vyplněný formulář

null

null

null

null

Další informace

Platnost registrace ETA

30 dní
prodloužení až na 90 dní

null

Doba vyřízení

3 dny

null

Cena víza

od 1400 Kč

Cena se odvíjí od typu víza, platnosti, počtu vstupů, rychlosti vyřízení, národnosti a dalších parametrů. Konzulární poplatek může zastupitelský úřad bez předchozího upozornění změnit. Cena je konečná a zahrnuje konzulární, bankovní i servisní poplatky. Pokud potřebujete další informace, formuláře i aktuální ceník, rádi vám je pošleme. Kontaktujte nás.

Servisní poplatek hradí služby, které nenabízí zastupitelský úřad, například vyplnění formuláře, kurýrní službu a další. Přesná částka se liší podle aktuálních administrativních požadavků ambasády. 

Portál Viza.cz není oficiálním zastoupením zastupitelského úřadu žádné konkrétní země.

Žádost o bližší informace

A nebo chcete jen položit otázku?

Pole jméno a příjmení je povinné
Pole telefon je povinné
Pole e-mail je povinné
Pole státní příslušnost je povinné
Pole pobyt od je povinné
Pole pobyt do je povinné
Bez souhlasu není možné formulář odeslat

Mohlo by vás zajímat

Tipy od cestovatelů, zkušenosti s novými místy