Tuvalu

null

Vízum do Tuvalu

Jak na vízum do Tuvalu? 

S Tuvalu má Česká republika bezvízový styk na dobu pobytu maximálně 90 dnů během jakéhokoli období 180 dnů. 

  • potřebujete ale povolení k pobytu, které vám úředníci vystaví po příletu do země
  • povolení má platnost až 3 měsíce
  • povolení si můžete na Tuvalu prodloužit

Které dokumenty budete potřebovat k vyřízení povolení k pobytu:

  • cestovní pas
  • zpáteční letenku
  • dostatek peněz pro pobyt v zemi
     

 

 

null

null

null

null

Další informace

Povolení k pobytu

získáte po příletu

null

null

null

null

null

Žádost o bližší informace

A nebo chcete jen položit otázku?

Pole jméno a příjmení je povinné
Pole telefon je povinné
Pole e-mail je povinné
Pole státní příslušnost je povinné
Pole pobyt od je povinné
Pole pobyt do je povinné
Bez souhlasu není možné formulář odeslat

Mohlo by vás zajímat

Tipy od cestovatelů, zkušenosti s novými místy