Tuvalu

Vízum do Tuvalu

Jak na vízum do Tuvalu? 

S Tuvalu má Česká republika bezvízový styk na dobu pobytu maximálně 90 dnů během jakéhokoli období 180 dnů. 

  • potřebujete ale povolení k pobytu, které vám úředníci vystaví po příletu do země
  • povolení má platnost až 3 měsíce
  • povolení si můžete na Tuvalu prodloužit

Které dokumenty budete potřebovat k vyřízení povolení k pobytu:

  • cestovní pas
  • zpáteční letenku
  • dostatek peněz pro pobyt v zemi
     

 

 

Další informace

Povolení k pobytu

získáte po příletu

Žádost o bližší informace

A nebo chcete jen položit otázku?

Pole jméno a příjmení je povinné
Pole telefon je povinné
Pole e-mail je povinné
Pole státní příslušnost je povinné
Pole pobyt od je povinné
Pole pobyt do je povinné
Bez souhlasu není možné formulář odeslat