Vietnam

Vízum do Vietnamu

Jak na evisa do Vietnamu? 

S platností od 9. 2. 2017 po následující dva roky lze do Vietnamu vycestovat na elektronická evisa. Seznam hraničních přechodů si můžete stáhnout vpravo v menu. 
  • doba vyřízení 5 pracovních dnů
  • doba platnosti víza maximálně 30 dní na jeden vstup

Pro vyřízení evisa do Vietnamu budete potřebovat tyto dokumenty:

  • vyplněný formulář
  • kopie datové stránky pasu
  • barevná pasová fotografie – bez brýlí

Vízum vám můžeme vyřídit i přes zastupitelský úřad v Praze

  • platnost víz je 1 měsíc (jeden i více vstupů)
  • vyřízení trvá 8 dnů
  • vízum můžete vyřídit i expres za 3 dny

Pro vyřízení víza do Vietnamu přes ambasádu budete potřebovat tyto dokumenty:

  • cestovní pas, platný ještě 6 měsíců po návratu z Vietnamu
  • vyplněný formulář (papírový)
  • online vyplněný a vytištěný formulář (pouze při žádosti o vízum 1 měsíc,1 vstup) http://visa.mofa.gov.vn
  • fotografii pasového formátu

Další informace

Platnost víza

1 měsíc

Doba vyřízení

5 dní

Cena víza

od 1400 Kč evisa
od 2850 Kč přes ambasádu

Cena se odvíjí od typu víza, platnosti, počtu vstupů, rychlosti vyřízení, národnosti a dalších parametrů. Konzulární poplatek může zastupitelský úřad bez předchozího upozornění změnit. Cena je konečná a zahrnuje konzulární, bankovní i servisní poplatky. Pokud potřebujete další informace, formuláře i aktuální ceník, rádi vám je pošleme. Kontaktujte nás.

Servisní poplatek hradí služby, které nenabízí zastupitelský úřad, například vyplnění formuláře, kurýrní službu a další. Přesná částka se liší podle aktuálních administrativních požadavků ambasády. 

Portál Viza.cz není oficiálním zastoupením zastupitelského úřadu žádné konkrétní země.

Žádost o bližší informace

A nebo chcete jen položit otázku?

Pole jméno a příjmení je povinné
Pole telefon je povinné
Pole e-mail je povinné
Pole státní příslušnost je povinné
Pole pobyt od je povinné
Pole pobyt do je povinné
Bez souhlasu není možné formulář odeslat