Jak na pracovní vízum Working Holiday na Nový Zéland

Aktualizováno 11. 9. 2019

Od 5. března můžete žádat o pracovní vízum Working Holiday na Nový Zéland

Je vám více než 18 a méně než 35 let? Chcete zůstat na Novém Zélandu až jeden rok a pracovat tady? Právě pro vás je určeno vízum Working Holiday, o které si můžete požádat od 5. března 2014. Pro Českou republiku bude uvolněno 1200 povolení.

Kdy platí Working Holiday

  • platí pro pobyt na dobu až jeden rok
  • vízum platí, pokud chcete cestovat nebo dočasně pracovat

My vám můžeme speciální víza pro program Working Holiday Scheme, která zahrnují i pracovní povolení, zařídit. Pro rok 2014 budou nová místa Working Holiday uvolněna 5. března 2014. O formulář si můžete napsat na e-mail info@viza.cz

Roční víza na Nový Zéland (Working Holiday Visa)

  • platnost potvrzení o elektronickém vízu je 1 rok
  • možnost udělení víza je pouze jednou za život
  • vyřídit vízum trvá 7–10 dní

Doklady potřebné k žádosti o vízum na naší pobočce:

  • vyplněný formulář (zašleme na vyžádání, napište nám e-mail na adresu info@viza.cz)
  • scan datové stránky cestovního pasu

Doklady, které budete předkládat při vstupu na území Nového Zélandu:

  • cestovní pas a jeho kopie
  • elektronické vízum
  • fotografie pasového formátu
  • rezervace zpáteční letenky
  • doklad o dostatku peněz (minimálně 4200 NZD a peníze na zpáteční letenku)
  • cestovní pojištění platné na celou délku pobytu na Novém Zélandu

Podmínky pro udělení víza:

  • věk 18–35 let
  • občan ČR s trvalým bydlištěm v Česku
  • držitel platného pasu České republiky s koncem platnosti minimálně 2 roky a 3 měsíce od data podání žádosti
  • nebrat s sebou nezletilé děti
Je vám více než 18 a méně než 35 let? Chcete zůstat na Novém Zélandu až jeden rok a pracovat tady? Právě pro vás je určeno vízum Working Holiday, o které si můžete požádat od 5. března 2014. Pro Českou republiku bude uvolněno 1200 povolení. O formulář si můžete napsat na e-mail info@viza.cz